- a serpenyők egymásra pakolásával képezett tornyokat nagyjából átmérő szerint szelektálva, nem pedíg vegyesen egymásra, mert ráborul a szakácsra, illetve a forró olajos edényekre, onnan az olaj a szakácsra, utána nézhetjük mint feka mellékszereplőt a Watchmen filmben...
- az elektromos dolgokat nem víz és szappan kombóval, hanem a spriccelős, gyorsan száradós réteget felhordva, majd letörölve... (updated: switch off, or die!)
- az újrahasznosítós papíros konténerekbe, melyekből csak kettő van egy hétre, széthajtva és nem egészben tesszük a kartondobozokat, mert így egy nap alatt megtelnek...
- az olajsütőben kicsit hagyjuk lehülni az olajat leengedés előtt, mert ciki megégni tőle, és a leeresztő csap is könnyen eltörik, ha még szorul, mert ugye a forró fém egy hüvösebbe zárva szorulhat...
- a felmosó mop kicsavarásánál csak a szálköteget préseljük ki, a tömör rögzítőfejet nem, különben a prés lehajtókarja letörik...
- az olajos és amúgy bármilyen edényeket nem feltöltött mosogatóban öblítjük, hanem folyó víz alatt elmossuk, méghozzá mosogatószerrel, mert amúgy nem tisztul. Emellett a feltöltött mosogató a felgyűlt mosléktól eldugul, meg különben sincs senkinek kedve könyékig a fél napja gyűlő mocsokban turkálni, csak mert feltehetően az alján van egy habverő, ami persze nem látszik ki a trutyi alól...
- a mosogató alján azt a bizonyos lyukat egy odaillő csővel zárjuk ami a túlfolyó szerepét betölti, nem pedíg a szemetes műanyagzsákjának egy kitépett darabjával... később ez a folytonossági hiány a szemetes ürítésénél gondokat okoz...
- múltkor Gerome, a francia szakács-kollega megmutatta neki, hogyan kell használni a szivacs-mosogatószer párost... másnap meg valaki más...
- ha van valami a kiskocsin, akkor ki kell dobni róla és azzal eltolni a többi vackot, nem pedíg a pincérek felszolgálós zsúrkocsijával eltolni a vendégek előtt a szemeteszsákot, vagy akármilyen hulladékot, mert aztán elég ciki azon ételt vinni nekik...